5 знака, че е време да се преместите

5 знака, че е време да се преместите

Често любовта между хората може да е завинаги, но когато говорим за жилище, това правило не винаги важи. Няма как да се самозалъгваме, че жилището вече ни е тясно или остаряло. А може би и кварталът вече не ни е удобен. Ако и при вас започват да се прокрадват подобни мисли, дали не е време да смените жилището? Ето пет знака, че сте готови на това:

1. Усещате дома си все по – малък

Всеки шкаф се пръска по шевовете, а децата като че заемат все повече място. Не успявате да организирате нищо, защото е претрупано. Определено имате нужда от нещо по – голямо…

2. Прекарвате ВСИЧКИ обедни почивки в сайтовете за имоти

Е, няма нищо лошо да погледате, нали? Само за пет минути? С изключение на случаите, когато пет минути се превръщат в пълен час и писмото, което трябва да пуснете, все още стои неизпратено.

3. Не почиствате и не подреждате толкова усърднo колкото преди

Усещате как задачите, които преди изпълнявахте с лекота вече започват да ви отегчават. Хващате се, че мечтаете за по – голям хол, за по – различна кухня. И вместо да чистите, разбирате, че разглеждате списание за дизайн.

4. Всеки разговор започва с "Проблемът с моята къща е ..."

Явно е, че вашият дом вече не е дом. Просто го усещате като тежест и развъдник на проблеми. Вземете решение и започнете да търсите къща, в която да се чувствате сигурни.

5. Започвате да купувате вещи, мислейки за друго място

Купувате мебел или аксесоар, но не мислите за него като вещ, която да сложите на рафта в този дом, а си представяте друг. Всяко действие е свързано с мисълта и идеята за ново и различно място, но не и това. Знак, че е време да смените това жилище.