Топ пет луксозни тренда, които да следите през 2017 г.

 Топ пет луксозни тренда, които да следите през 2017 г.

Когато хората започнат да правят планове за свой дом, те имат високи и често нестандартни желания, особено когато говорим за луксозни имоти. От Rightmove правят преглед на най- големите трендове, които се очертава да властват на пазара на висок клас имоти през 2017 г.

Салон за домашни любимци

Тук не говорим само за допълнително мокро помещение, в което да къпете кучето след разходка, а за самостоятелна стая с подово отопление, луксозно кучешко легло, специални лампи за изсушаване.

Мокро помещение на горните етажи

Все повече хора искат тази стая да се намира не на първия етаж, а на по – горните. Целта е домакинята или помощния персонал да не разнася пране из цялата къща, а всичко да бъде на удобно разстояние.

Приключенска площадка

Обикновената люлка  и пързалка вече не са достатъчни, за да задоволят младите семейства. Днес купувачите на луксозни имоти търсят площадки с дървени платформи за катерене, къщичка на дървото, пътеки за колоездене и гигантски пясъчници. 

Басейн – асансьор

Това е сравнително нова концепция за басейна в дома, като целта е спестяване на място. С едно натискане на бутона подът пада надолу и пространството се пълни с вода през дюзи. След като поплувате, отново с натискане на копчето, водата се източва и подът на стаята се издига до нивото си.

Стая за игри

Огромните телевизори и билярдната маса вече идват с нов прочит. Днес стаята за забавление включва високотехнологични системи за музика, радио и телевизия със звук, който влиза със стрийминг през тавана, вграден сървър, който ви свързва директно с iTunes или Spotify.