Как да организираме квартирата бюджетно

 Как да организираме квартирата бюджетно

За съхранение

Ако не можете да инсталирате рафтове в квартирата, подредете няколко здрави кутии, за да създадете своеобразен рафт за книги или аксесоари. Оформете ги по желания от вас начин и според наличното пространството.

Работете с разделители

Ако имате нужда от самостоятелен кът, може да го оформите като сложите разделител, който може да отдели ъгъла от останалото пространство. Използвайте шкафа от кутии или сложете нов стелаж с открити пространства, които може да използвате като рафт за вещите.

Телескопична пръчка

Кухнята ви се нуждае от още място за съхранение, но не може да слагате нови шкафове. В зависимост от конфигурацията сложете телескопична пръчка между два шкафа, за да използвате наличното пространство. Сложете кукички и закачете саксии и тигани, миксери и шпатули.

 

Подвижна количка

Още една мебел, от която ще имате голяма полза. Подвижната количка дава достатъчно площ, за да подредите на нея книги (в хола), да го ползвате като нощно шкафче (в спалнята) или като допълнителен рафт с плот (в кухнята). Освен това лесно може да го местите из всички стаи.