6 начина за оформление на жилището под наем

 6 начина за оформление на жилището под наем

Животът в жилище под наем помещение идва с някои ограничения, особено когато става въпрос за декориране и персонализиране на дома. Въпреки това, не е нужно да правите нищо драстично, само за да придадете на пространството лично докосване! Ето няколко полезни съвети, за да превърне наетия дом в отражение на вашата личност.

Изберете подвижни мебели

Изберете свободностоящи или подвижни мебели, тъй като това прави местенето им по-лесно. Освен това те ти помагат да спестите пари. Ако приятели или роднини имат повече мебели, помолете ги да ви заемат. Ако е възможно боядисайте ги, за да ги освежите.

Фокусирайте се върху аксесоарите

Тъй като не можете да правите големи ремонти, защо не се съсредоточете върху избора на подходящите аксесоари? Направете квартирата си да изглежда по-голяма и по-светла, като използвате възглавници в светли цветове и добавете отразяващи повърхности като огледала.

Малките промени също могат да направят огромна разлика! Променете кухненския шкаф и чекмеджето, за да създадете атмосфера.

Използвайте сменяеми стикери за стена

Стените имат силата да променят цялостното излъчване на всяка стая. Ако не може да боядисвате, заложете на стикери, които след това може лесно да махнете. Превърнете стените във ваши собствени произведения на изкуството и ги направете фокусна точка.

Разделители

Ако имате нужда от допълнителни рафтове, помислете за разделител – рафт, който не само ще отдели зона в помещението, но и ще добавите няколко допълнителни рафта.

Текстура

Не забравяйте, че текстурата играе важна роля при декорирането на пространство. Добавяне килими, сложете няколко възглавници или завеси, за да се направи стая по-уютна.

Растения

Растенията могат незабавно да обновят пространството! Освен че освежава дома ви, той също така презарежда и подобрява вътрешната циркулация на въздуха. Опитайте да декорирате стаята си със сукуленти и да ги поставите в красиви саксии.