10 знака, че сте намерили дома за вас

 10 знака, че сте намерили дома за вас

Когато търсите нов дом обикновено гледате 5-6-7, а понякога и десетки жилища. Как обаче това  от едната страна на квартала ви привлича повече от друго, без да се различава особено по някои характеристики? Защо точно този апартамент грабна интереса ви? Дали това е вашият дом?

Вижте 10 знака, с които ще разберете, че сте намерили жилището на мечтите си.

Знаете го от момента, в който влезете

В рамките на 3 секунди от навлизането в къщата, ще разберете дали там е уютно и комфортно. Сякаш ви говори. Тя ви кани да я обиколите, да я опознаете. Чувствате я…като вашия дом. И може би е той.

Не се страхувате да влезете в банята

Обикновено купувачите се страхуват да влязат в банята. Те изпитват неоправдан страх да прекрачат пода, да докоснат ваната, мивката, да разгледат. Ако вие влизате без притеснение и смело разглеждате, значи това е вашият дом.

Харесвате я въпреки недостатъците

Ако вашият агент ви посочва недостатък, с което да ви акцентира на недостатък на къщата, вие искате да изтъкнете положителните неща, значи това е вашият дом. За вас те нямат значение, просто защото го чувствате като свой дом.

Започвате да мислите за обзавеждането

Ако влезете в спалнята и веднага можете да си представите леглото си срещу стената или онзи красив скрин, това може да е вашата къща. Ако смятате, че прозорецът на дневната е идеалното място, пред което да постави дървото за Коледа, вече сте пленени от този дом.

Виждате се как боядисвате стените

Влизайки в къщата ви е знаете кой цвят е най-подходящ за стените. Наясно сте, че това е вашата къща, вашите стаи и имате план в главата как точно ще бъде направено всичко.

Къщата отговаря на това, от което се нуждаете

Имотът може да не отговаря на всяка точка от списъка ви, но е идеална за вашите основните изисквания. Къщата разполага с броя на стаите и пространството, от което се нуждаете. Може би няма гараж и таванско помещение, което да превърнете в стая, но сега това не е толкова важно. За сметка на това местоположението е чудесно, а дворът – страхотен.

Не искате да гледате други къщи

Всички останали домове, на които сте гледали, вече нямат значение и не са ви интересни. Ако досега сте гледали 10, изборът ви е сведен само до един. И в колкото и други къщи да влизате, знаете, че сте намерили вашата.

Нямате търпение да се похвалите с тази къща на приятелите си

Не би било необичайно да направите няколко снимки и да изпратите текстово съобщение на най-добрия си приятел, преди да приключите с обиколката на дома. Чувствате се развълнуван, щастлив. Знаете, че това е вашият дом и нямате търпение да се похвалите с него.

Всяка мисъл в ума ви казва да купите тази къща

Не може да спите, да ядете. Всяка мисъл е свързана с този дом. Ако досега сте се колебаели дали не правите грешка, вече сте убедени, че това е вашият дом и не искате нищо друго. Само него.