Роналдо продава имението си в Манчестър

Роналдо продава имението си в Манчестър

Кристиано Роналдо обяви дома си в Англия за продажба, почти десет години след като напусна Манчестър Юнайтед. Имението се намира на 15 мили от стадион Олд Трафорд, в луксозното селище Alderley Edge.

То се състои от пет спални, разположени на три етажа, и в момента е на пазара за 4,1 милиона долара. Роналдо се опита да го продаде веднъж през 2009 г., след като напусна Великобритания, но не намери купувач. Сега, дори и да се намери такъв, това означава загуба за спортиста, който купи имението за 4,88 милиона долара през 2006 г.

Екстериорът на дома е доста традиционен, с червени и чисти облицовъчни плочки, правоъгълни прозорци, но интериорът е изненадващ - с готическа естетика. Декорът е почти изцяло черен, с килими от телешка кожа, плюшен диван в сиво и черни завеси в спалнята.

Отличителните черти на дома са масивна професионална кухня с най-модерни уреди и черно-бели плотове, голям закрит басейн с прилежаща хидромасажна вана и парна баня, кинозала, игрална зала и, разбира се, фитнес. Три от петте спални са със самостоятелен санитарен възел, като основният апартамент разполага с две съседни бани и дрешник.