Мелани Грифит си купи нов дом

Мелани Грифит си купи нов дом

Мелани Грифит се радва на доста активна за сделките с недвижимите имоти година. По-малко от месец след продажбата на луксозната си ски къща в Аспен, Колорадо, актрисата от Работещо момиче си купи вила в испански стил за 3.7 милиона долара.

Грифит, който преди това живееше под наем на Outpost Estates на Холивуд Хилс за 30 000 долара на месец, дълго време търсеше да си куи подходящия дом. Построено през 1937 г., имението включва три спални и три бани, разположени на малко под 300 квадратни метра пространство. Къщата предлага достатъчно уединение, благодарение на заградената алея отпред, както и обграждащите го дървета.

Интериорът се отличава с прозорци от пода до тавана, които позволяват влизането на обилно количество естествена светлина. Точно до входа е разположена просторна дневна с висок таван и дървени дъски. В центъра на помещението има огромната каменна камина с облицовка.

 

В къщата има голямата официална трапезария, която се свързва с модерна кухня, оборудвана с бели шкафове. Тук има още домашен офис и голяма спалня с висок сводест дървен таван и двойни френски врати, които водят към самостоятелен балкон. Отзад, дворът се отличава с басейн, спа център и достатъчно място за хранене на открито.