Ето как може да вечеряте във вила на на Джордж Клуни на езерото Комо

Ето как може да вечеряте във вила на на Джордж Клуни на езерото Комо

Американският актьор Джордж Клуни и съпругата му - адвокаткат и правозащитничка Амал Клуни, обявиха на търг вечеря в семейната вила в Лальо, на брега на езерото Комо, в  Северна Италия, пишат италианските издания.
 
Поканата отправя самият Клуни във видеоклип, в който скромно се представя като половинката на по-известната от него Амал, която представя като по-атрактивния елемент в тяхната двойка.

Вечерята във вила Олеандра на езерото Комо ще бъде в средата на юли. Поканена ще бъде една двойка. Гостите на Клуни ще получат и двупосочен самолетен билет и настаняване в хотел с 4 звезди, пише Дарик.  За целта всеки заинтересован трябва да кандидатства в платформата Omaze, предназначена за събиране на средства. Там кандидатите за вечерята със семейство Клуни могат да дарят от 10 до 5000 долара, дори и повече.

Всеки дарен долар увеличава шансовете за спечелване на възможността за вечеря в компанията на знаменития семеен тандем.

На вечерята ще бъдат сервирани традиционни италиански блюда и напитки. Средствата от даренията пък ще отидат за фондацията на семейство Клуни, която се бори срещу нарушаването на човешките права по света.