Това имение за 15 лн. долара се продава на половин цена

Преди 20 години Мартин Белц, предприемач от Мемфис, се влюбва в малка къщичка в рустик стик в курорта Биг Скай в Монтана. Той и семейството му започват да мислят за имот там и през 2008 г вече притежават къща от 1500 кв.м, оценена на 1.1 милиона долара в курорта Moonlight Basin.

Белц пуска имотът за продажба пет години по – късно – през 2013 г, за 27 милиона долара, няколко месеца преди да обяви фалит.

Днес цената е с 45% по- ниска – 15 милиона долара.

Имотът притежава 6 спални, 6 и половина бани, разположени на три етажа. Към нея има и мост, който е свързан до ски пистата.

Първият етаж разполага с всекидневна, трапезария, както и огромна стая, която Белц харесва заради високите сводести тавани, две спални, всяка с баня с джакузи.

По – ниското ниво е място за спорт и почивка – тук има фитнес, сауна, парен душ, домашен театър, вана с гореща вода, билярдна маса, събекалня със ски екипировка.

Най-горното ниво е за спалните, включително и основната, както и една голяма стая.

Всички етажи са свързани със спираловидни стълби, разположени в двата края на къщата. Все пак има и асансьор.

Настилките са предимно от камък, а къщата се топли с лъчиста топлина.

Белц обаче твърди, че продава имотът не заради банкрута си, а защото е твърде голяма за ниждите му. „След като децата вече са в колеж, със съпругата ми не намираме за нужно да имаме толкова голям имот“, казва той.