Това имение за 15 лн. долара се продава на половин цена

Това имение за 15 лн. долара се продава на половин цена

Преди 20 години Мартин Белц, предприемач от Мемфис, се влюбва в малка къщичка в рустик стик в курорта Биг Скай в Монтана. Той и семейството му започват да мислят за имот там и през 2008 г вече притежават къща от 1500 кв.м, оценена на 1.1 милиона долара в курорта Moonlight Basin.

Белц пуска имотът за продажба пет години по – късно – през 2013 г, за 27 милиона долара, няколко месеца преди да обяви фалит.

Днес цената е с 45% по- ниска – 15 милиона долара.

Имотът притежава 6 спални, 6 и половина бани, разположени на три етажа. Към нея има и мост, който е свързан до ски пистата.

Първият етаж разполага с всекидневна, трапезария, както и огромна стая, която Белц харесва заради високите сводести тавани, две спални, всяка с баня с джакузи.

По – ниското ниво е място за спорт и почивка – тук има фитнес, сауна, парен душ, домашен театър, вана с гореща вода, билярдна маса, събекалня със ски екипировка.

Най-горното ниво е за спалните, включително и основната, както и една голяма стая.

Всички етажи са свързани със спираловидни стълби, разположени в двата края на къщата. Все пак има и асансьор.

Настилките са предимно от камък, а къщата се топли с лъчиста топлина.

Белц обаче твърди, че продава имотът не заради банкрута си, а защото е твърде голяма за ниждите му. „След като децата вече са в колеж, със съпругата ми не намираме за нужно да имаме толкова голям имот“, казва той.