Разгледайте дома на Томи Хилфигър

Разгледайте дома на Томи Хилфигър

Две думи възникват в съзнанието когато чуете Томи Хилфигър: Иконичен стил. Това е причината, поради която той е изградил своята модна империя. Затова не е учудващо, че неговият мезонет в Ню Йорк носи точно този неповторим стил и излъчване.

Хилфигер и неговата съпруга купуват два отделни апартамента през 2008 година, за да ги обединят и да създадат 560 кв.м дуплекс с 4 спални. Но това, което впечатлява тук не е размерът, а стила, който е повече от величествен и ексцентричен, типично за дизйанера.

Кухнята е в ретро стил от 50 – те години, трапезарията носи духа на градския живот, а спалнята е в неутрални цветове, но изглежда като в луксозен спа център.

Когато всичко това се слее, напомня на арт студиото на Анди Уорхол, което е логично, защто дизайнерът има няколко безценни негови творби из къщата.

Но без значени дали стилът на дома ще ви хареса, няма как да не се впечатлите от малкия двор в гледка към Сентръл парк. Представете си красотата, която ще виждате при есенната смяна на листата. Едно наистина вдъхновяващо място за дизайнер.

Има само един въпрос: дали ще има кой да купи имота, ако реши да го пусне за продажба?