Как изглежда имение за 250 милиона долара?

Как изглежда имение за 250 милиона долара?

Ново имение, което разполага със 150 униклани дизайнерски произведения на изкуството, бутикови автомобили за 30 милиона долара, дузина високоефективни мотоциклети и хеликоптер, се продава за 250 млн. долара.

Имотът се намира в Бел Еър и принадлежи на Брус Маковски. То е с площ 3500 кв.м, има 12 спални, 21 бани, театър с 40 места, както и боулинг алея.

Според Маковски цената от близо 70 000 долара на кв.м си заслужава. „Той просто излъчва качество. Всеки, който го купи, ще се почувства като в рая“, коментира той.

Ако ще успее да го продаде, брокери коментират, че това имение ще постави поне два рекорда - за най-скъпия дом, предлаган някога и за най-скъпия самостоятелен дом, продаден в САЩ

В реализацията  на проекта са участвали над 300 души, на които им е отнело четири години, за да го реализират. Имотът се определя като чудо на технологията, дизайн, изработка, екзотични материали и природни гледки.

Маковски коментира, че целта му е била да създаде повече от просто една къща. Той иска да се създаде начин на живот, който ще се хареса на новия клас световни милиардер.

Вижте как изглежда имението за 250 млн. долара: