Как бихте се чувствали в тази огромна стъклена къща?

Как бихте се чувствали в тази огромна стъклена къща?

Огромна къща от стомана и стъкло излезе на пазара в Ийст Хемптън за 5.5 милиона долара. На пръв поглед имотът изглежда като огромен терариум за хора.

Прозрачният дом е с площ 450 кв.м и е разположен на 8 000 кв.м земя, а зад нея се открива гледка към 80 000 кв.м природен резерват, на който може да се наслаждавате през големите стъклени стени на къщата.

Имотът е построен от Хуан Фигуероа, който е живял за малко в нея лятото, но никога не е планирал да я превърне в свой дом.

Къщата е пусната на пазара миналата седмица и вече е привлякла интереса на артисти заради светлините, и на технологични маниаци заради смарт приложенията си и възможността да се контролира през смартфон.

Първият етаж има зона за забавления, трапезерия, кухня с бели плотове и кафяви шкафове. От нея се открива гледка към двора и басейна със солена вода и спа.

Вторият етаж разполага с две крила: едното с голяма спалня с баня, а другото – с четири спални с бани.

 

В подземието, което е свързано към къщата с тунел, има гараж за четири коли и помещение, което може да се ползва за медия стая.

И при всичките тези стъклени стени си задаваме един въпрос – как да ги поддържаме чисти? Явно трябва да наемеет човек, който да се грижи само за тях. За да не ви се наложи да се разхождате с кърпа и препарат за стъкла.