Искате ли да притежавате дома на Ричард Маркс?

Искате ли да притежавате дома на Ричард Маркс?

Ричард Маркс, известният от 80- те години изпълнител на хитовете Now and Forever и Right Here and Waiting, обяви дома си до Чикаго за продажба. Певецът купува къщата в началото на 90-те години. Тогава Маркс е търсил дом, в който да има голяма семейна стая, място, където могат да посрещат гостите и стая, която да се превърне в звукозаписно студио.

Тогава те намират къщата от 1931 г, разположена на 70 акра земи.

Реновацията отнема на Маркс близо две години. Семейството му се нанася там през 1997 година. След развода със съпругата си през 2013 г. той пуска имота за продажба за 6 милиона долара. Сега обаче той е на пазара за 11.99 милиона долара.

Къщата е с площ 2700 кв.м и разполага със седем спални, осем бани и шест полу – бани. По думите на Маркс къщата, въпреки големия си размер, никога не е изглеждала празна, защото около тях винаги е имало много хора.

Ричард Маркс прави редица промени, за да придобие домът вида, в който е в момента. Една от основните промени е звукозаписното студио, което впечатлява с красива гледка към езерото Мичиган.

Основният етаж е превърнат в официална трапезария, всекидневна и място за закуска. На горните етажи са разположени спалните.

Маркс определя имота като много специално за него място, в което да израснали децата му и където е намерил вдъхновение за работата си.