Продават пентхаус във Флорида с подарък розов диамант

 Продават пентхаус във Флорида с подарък розов диамант

Пентхаус във Флорида, който се продава за 39 млн. долара, предлага като подарък към него розов диамант, който се оценява на 500 000 долара. Триетажният мезонет на върха на небостъргач в Маями има собствен басейн с водопад, кино зала, винена изба и игрална зала.

Имотът се намира в 42 етажната сграда Regalia на Sunny Isles Beach. Общата площ на триплекса е повече от 1000 квадратни метра. м, разполага с пет спални, седем бани, бар със склад за вино и шампанско, домашно кино за десет души, зала за игри, сауна, перално помещение и отделна всекидневна пространство за персонала. На третия етаж има огромна кръгла тераса с плувен басейн и водопад.

Розовият диамант бе избран за подарък на купувача като символ на богатство и заради своята рядкост. Цената на бижуто се изчислява приблизително, тъй като стойността на подобни камъни е нестабилна. Крайната цена на камъка ще бъде обявена при продажбата на триплекса.

През май тази година в Маями бяха отетени рекордни продажби на луксозните жилища на цена от над 1 млн. долара. Тогава са били продадени 1300 имота.