Интериорите на известните

 Интериорите на известните

Матю Макконъхи

 

Съвременен и модерен почерк, топли дървени елементи и стоманени акценти. Каква по – подходяща комбинация, която да подчертае начина на живот на Матю Макконъхи и неговата страст му към кулинарията.

 

Рене Зелуегър

 

Тази елегантна всекидевна е номинирана за стая, претърпяла драматична трансформация, също както и носителката на Оскар Рене Зелуегър. Еклектика, чар и забележителна красота, това място сякаш отразява популярните роли на актрисата.

Ланс Армстронг


 

 

 

 

 

Само един поглед към тази стая ще предизвика в главата ви толкова много идеи за активности, които професионалният колоездач Ланс Армстронг е събрал. Билярд, зона за игри, театър с кожени кресла и 120 инча телевизионен екран правят това помещение перфектната мъжка стая.

Сиара


 

 

 

 

 

Спалнята на певицата, носителка на Грами, впечатлява с дързост и блясък. Чрез нея тя показва и борбата си за повече власт на жените с подчертания феминистки стил.

Раян Гослинг


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Актьорът пленява сърцата с романтичните образи в „Тетрадката“ и „Оглупели от любов“, а домът му подчертава спокойния характер. Като тази всекидневна с кожени мебели и меки цветове, много светлина и класа.

Оуен Уилсън


 

 

 

 

 

 

 

 

Със странни осветителни тела и  очарователни дървени мебели, тази еклектична кухня е идеалното представяне за актьора и сценарист Оуен Уилсън.

Сандра Бълок

 

 

Елегантната и шикозна стая описва идеално носителката на Оскар Сандра Бълок. И ако на пръв поглед това пространство може да не изглежда нищо особено, тук се вплитат дизайнерско осветление, луксозни материали и мебели, които създават едно запомнящо се помещение.

Нели

 

Най-добрият хип хоп изпълнител залага на пищност в своята спалня – сатенени възглавници, плюш и кожена стена.