Гуен Стефани обяви имота си в Бевърли Хилс за продажба

 Гуен Стефани обяви имота си в Бевърли Хилс за продажба

Фронтменът на No Doubt  Гуен Стефани пусна за продажба имението си в Бевърли Хилс. Певицата купи имота през 2006 г. за 13.25 милиона долара когато беше омъжена за британския музикант Гевин Росдейл.

В периода 2000-2004 г. имотът е бил собственост и на Дженифър Лопез, която се предполага, че го е продала за 10.95 милиона долара.

Кое обаче вдига толкова стойността на имота? Според агентите по продажба по него няма правени някакви забележителни промени. Това, което се споменава само е, че имотът е със забележителна архитектура. Все пак Стефани се е доверила на интериорния дизайнер Кели Уистлър, която създава драматичен интериор, според обявата.

Сред забележителните решения са носорог в реален размер, който посреща гостите във фоайето, ярко розови дивани, смело използване на контрастни материали за създаване на абстрактен дизайн.

Имотът разполага още с къща за гости, тенис корт и басейн с джакузи. В двора има и огромен батут, което не е учудващо, предвид факта, че Стефани има трима сина.

Други удобства са големи, луксозни бани във всяка от основните спални, домашно кино, фитнес зала със стъклени облицовани стени с изглед към тенис корта и открит бар и кухня.

Дори и спалнята в къщата за гости разполага с панорамна гледка към Бевърли Хилс.