Да живееш като футболист

 Да живееш като футболист
Тук няма да говорим за спортния живот на футболистите, тренировките и мачовете, а за това, къде изкарват свободното си време. И по - точно техните домове. Както може да се предполага, големите във футбола живеят в красиви, големи и многомилионни имения, разполагат с всички екстри и с доста екстравагантни решения. 
 
Като наример формата на къщата. Типичен пример за това е Лионел Меси и впечатляващия му дом в Барселона, който представлява топка на фона на футболно игрище. Домът е проектиран специално за футболиста и е построен по устойчив за околната среда начин.
 
 
 
 
 
 
Основната концепция, която футболистът следва е, домът му го да го вдъхновява и да подчертава начинът му на живот. Дизайнът и строителството на къщата са излязли около 7 милиона евро, но предвид нетното му богатство от 230 милиона евро, те надали са били проблем. 
 
На есктравагантност в интериора на своя дом пък залага Роналдо. Или по- скоро в един от домовете си - в Мадрид.
 
 
 
 
Къщата на футболиста в испанската столица струва 7.1 милиона евро и е пример за стил, лукс и дизайн. В имението има сауна, театър и кино салон, гимнастически салон, басейн, специална стая за трофеите му, огромен аквариум и разбира се - мини футболно игрище.
 
Не по - малко впечатляващ е домът и на друг от най-скъпо платените футболисти в света - Неймар. Той живее под наем в къща в Барселона, за която плаща 18 000 евро. Имотът е на три етажа и се намира в престижния квартал на града Pedralbes, недалеч от плажа. Освен това той притежава три луксозни имота в Бразилия.