5 звезди, които се сдобиха със забележителни имоти през 2016

 5 звезди, които се сдобиха със забележителни имоти през 2016

През миналата година, освен с изявите си на сцената, в киното или спорта, много звезди влязоха в таблоидите и с имотите, с които се сдобиха. Някои от тях направиха забележителни сделки и купиха впечатляващи имоти. Нека видим някои от тях.

Опра Уинфри

Към имота си в Колорадо, Опра добави още един. Seamair Farm е новият дом на звездата с четири камини, басейн, конюшня и къща за иконома на имението.

Дженифър Лопес

Според медиите г-жа Лопес се е сдобила с имение в Бел Еър с площ 1300 кв.м с дървени подове, театър за 30 човека, библиотека, зимна градина с кухня.

Емили Блънт и Джон Красински

Звездната двойка пусна за продажба три къщи в Калифорния преди да купят триетажна градска къща в Бруклин. Тя се намира в идеалния за семейства квартал Park Slope и съчетава старомоден лукс и модерно удобство, има гурме кухня и спа баня.

Майкъл Фелпс

Човекът – риба намери своя дома мечта в Скотдейл. Разположен е на близо 4 000 кв.м площ, разполага с 5 спални, 4 камини и разбира се, басейн.

Сет Майерс

Американският комик се сдоби със забележителен дуплекс в Грийнуич за близо 7 милиона долара. Двуетажният дом разполага с 5 спални, 4 бани и от него се открива красива гледка.